Eczeem behandelen met Acupunctuur

Acupunctuur is een oude vorm van geneeskunde die al duizenden jaren wordt gebruikt in Azië. Het is gebaseerd op het idee dat er energiebanen door het menselijk lichaam lopen, genaamd meridianen. Als deze energiebanen verstoord zijn, kan dit leiden tot ziekte en onbalans. Acupunctuur kan helpen om deze energiebanen te harmoniseren en het lichaam te helpen herstellen naar een staat van balans.

 

Er is bewijs dat acupunctuur kan helpen bij het behandelen van eczeem, een aandoening waarbij de huid rood en geïrriteerd raakt. Eczeem kan leiden tot jeuk, pijn en ongemak en kan moeilijk te behandelen zijn met reguliere medicijnen. Acupunctuur kan een effectieve aanvulling zijn op andere behandelingen en kan helpen om de symptomen van eczeem te verminderen.

 

Bij het behandelen van eczeem met acupunctuur worden dunne naalden geplaatst op specifieke punten op het lichaam. Dit kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en de huid te kalmeren. Sommige mensen ervaren ook vermindering van stress en een algeheel gevoel van welzijn tijdens en na de behandeling. Bij Acupunctuur in Delft behandelen wij al jaren mensen met lichte tot zware eczeem klachten. Maak nu je afspraak en kom van jouw eczeem klachten af!