Acupuncturist van Oking Natural Health Center

Acupunctuur in Delft- Oking Natural Health Center
Acupuncturist Anna

Anna is een van de T.C.M. Acupuncturist bij Oking Natural Health Center

In 2004 is Oking Health Center gestart in Chinatown in Den Haag. Sinds 2014 is Oking Acupunctuur ook gevestigd in Delft, en wel op de Binnenwatersloot 21.

 

Oking Natural Health Center is gespecialiseerd in Traditional Chinese Medicine (TCM). Traditionele Chinese geneeskunde dus.Het centrum heeft twee T.C.M. Acupuncturist(en) : mevrouw Anna en de heer Jin. Anna studeerde af aan de T.C.M. Universiteit in Shen Zhou. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van pijnklachten, ischias, eczeem, psoriasis.De ervaring van Nadja, één van haar cliënten, illustreert de goede resultaten die behaald worden: "ik had al jaren last van huiduitslag op armen en rug. Daarnaast werkten mijn lever en nieren niet goed en had ik me fibroom aan mijn baarmoeder. In de krant las over genezing van huidziekten door acupunctuur. ik weet nog goed wat acupuncturist Anna bij mijn eerste bezoek zei' we gaan alles beter maken'. Nu, een jaar later, is mijn huid weer gezond en mooi, de werking van mijn lever en nieren optimaal. En mijn baarmoeder is ook aan het helen. Van iemand waar al 17 jaar aan gevraagd werd: 'hoeveel maanden bent u al zwanger', ben ik nu weer iemand geworden met een platte buik. Ik ben acupuncturist Anna heel dankbaar. Haar kennis en de acupunctuur hebben mij meer gebracht dan ik had gedacht. Ik kan haar iedereen aanbevelen!."

Ontspannen

 

De heer Jin studeerde af aan de T.C.M. Universiteit in Shaanxi. Sindsdien heeft hij gewerkt als TCG-arts. Hij heeft veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van de Chinese acupunctuur,Kruidentherapie en Tuina-massage. "één van de patiënten zei: Mijn vader is lang geleden met dr.Jin in contact gekomen vanwege mijn neefje die extreme eczeem had", vertelt Alija Iscovic."Na een bezoek aan veel huidspecialisten, die mijn neefje allemaal niet konden helpen, leek het mijn vader een goed idee om het bij een Chinese acupuncturist te proberen. Dr. Jin wist mijn neefje volledig te genezen. Hierna is mijn vader altijd met hem in contact gebleven. Zelf doe ik nu voor het eerst van mijn leven acupunctuur bij Dr. Jin. Ik had een drukke en stressvol

tijd tijdens mijn werk en studie.

De acupunctuur sessies hebben mij geholpen om te ontspannen en deze drukke tijden te overbruggen. Dr. Jin is een deskundige acupuncturist en een betrouwbare persoon, waar ik 100 procent vertrouwen in heb!    

 

De meeste verzekeraars vergoeden dus de behandelingen.

www.31acupunctuur.com  Tel: 0157500943